Coaching in Vinkel, Den Bosch

Voor vocalisten, songwriters, vocal groups en koren die willen groeien

  • Sta je op het podium maar loop je vast in je repertoire en zoek je naar je eigenheid en meer vrijheid in het spelen?
  • Heb je songs liggen maar weet je niet goed hoe je verder moet met je arrangementen of teksten?
  • Heb je ambitie om naar een muziekopleiding te gaan en wil je trainen voor je (theorie)audities?
  • Zing je in een koor en hebben jullie behoefte aan meer verdieping of verbreding?

Tarieven Thuispraktijk

Tot 21 jaar Vanaf 21 jaar
30 min 40 min 30 min 40 min
Kennismaking - € 24 - € 29
5 rittenkaart € 140 € 172 € 169 € 207
10 rittenkaart € 270 € 331 € 324 € 397
Losse coaching - € 40 - € 48

Tarieven overige lesvormen, audities, workshops en of zangcoaching op locatie in overleg.

Neem contact op

Coaching vanuit muzikantschap

In de coachings help ik je bewust te worden van datgeen wat je doet. Met bewustwording ontwikkel je tools om grip te krijgen op je instrument en je muziek, om zo vanuit zelfvertrouwen je verhaal en muzikaliteit te kunnen laten spreken. Vanuit eigenheid op het podium staan en jóuw verhaal vertellen, met je eigen muzikale saus.
Omdat ik geloof dat ieder mens anders leert, werk ik niet volgens een specifieke methode maar pas ik mijn werkwijze aan op jouw vraag en jouw leerstijl.

De coachings zijn voor alle stijlen en bezettingen. Ik noem het bewust coachings omdat ik vraaggestuurd werk. Jij bepaalt waar je aan wil werken en wat je doelen zijn. Ik help je mee om deze scherp te stellen en vanuit veiligheid en vertrouwen daar samen aan te werken. Dit kan wekelijks, tweewekelijks of flexibel gepland worden in mijn studio aan huis te Vinkel.

Locatie

Thuispraktijk, VinkelErvaringen

"Ietwat verlegen kwam ik naar Pleun met mijn songs. Eigen arrangementen, eigen teksten. Maar wauw wat wist Pleun er nog meer uit te halen. Vaak ook met prachtige nieuwe verrassende aanvullingen. Alles geleerd over pulse in songs, akkoordopbouw, melodielijnen en zangtechnische tips. En ze speelt ook nog eens heerlijk piano, dat is ook heel fijn."
- Ans
"Pleun weet precies welke knoppen ze in moet drukken om je goed aan het werk te zetten. Ze creëert een vertrouwde omgeving waarin je dingen kan proberen en je jezelf kwetsbaar op kan stellen. Professionaliteit met een no-bullshit aanpak, terwijl het toch altijd gezellig blijft."
- Max
"Voor mijn audities ben ik met Pleun aan de slag gegaan om mijn theoretische kennis en gehoor op niveau te brengen. Haar enthousiasme en kennis gecombineerd met haar persoonlijke manier van lessen zorgde ervoor dat ik helemaal voorbereid mijn audities in kon gaan!"
- Thijmen